DAN:SK samarbejder med Lukas Graham

Hos DAN:SK serverer vi hard seltzers som er en frisk og dejlig danskvand med tilsat alkohol og rene og gode råvare. Vores seltzers er lige til og simple med gode smage, som passer til en hver lejlighed. Hvis vi selv skal sige det, så er de ret gode. Og det synes Lukas Graham heldigvis også.

Lukas Graham behøver højst sandsynligt ikke den store præsentation, men for god ordens skyld, så gør vi det alligevel. Lukas Graham er kendt fra bandet af samme navn nemlig – Lukas Graham. Han er opvokset på Danmarks fristad Christiania i København og siden 2011 er han stormet frem, først i Danmark og sidenhen resten af verden. Derfor er vi hos DAN:SK rigtig glade for at Lukas Graham kan lide vores hard seltzers og samtidig ønsker at være en del af vores kommende rejse.

DAN:SK med unik karakter

Ligesom at Lukas Graham er en af de danskere, som har en unik stemme og en unik live performance. Så har vi hos DAN:SK fyldt vores tre forskellige drinks med unikke smage, hvor du kan smage friskhed og elegance i hver tår. I vores tre forskellige varianter kan du smage kombinationerne; hyben & timian, pære & orangeblomst og ribs & ingefær – de er unikke og vi er ret sikre på at du ville kunne lide de tre varianter, ligesom du kan lide at lytte til den unikke dansker – Lukas Graham.

 

Så DAN:SK som det kan blive

Ambitionen hos DAN:SK har fra start været at lave et produkt, vi kunne være stolte af og med DAN:SK som resultat kan vi kun sige, at vi er lykkedes. Særligt med de unikke smagskombinationer, men vi er også stolte af at kunne sige, at vores produktion og udvikling foregår her i landet. Vi har udviklet DAN:SK med den danske sommer, gode selskaber og hyggelige stunder i tankerne, og i kombination med den danske designtradition har vi skabt et brand med Danmarks første hard seltzer. Med det in mente er vi især glade for at den verdenskendte Lukas Graham også kan lide vores drinks.

 

Naturlige ingredienser i DAN:SK

Da vi udviklede de tre smagsvarianter, tog vi fra start valget om, at DAN:SKs drikkevare skulle være så naturlige som muligt, og derfor bruger vi også kun naturlige ingredienser. En hard seltzer fra os indeholder 4% alkohol, de er lette at drikke og lave på sukker og kalorier. Vores hard setlzer er derfor et oplagt alternativ til sukkerholdige drikke som øl, vin og cocktails.

 

Smag på os

Du finder vores boblende og forfriskende danskvand, med alkohol, i din lokale Menu, Irma, 7-Eleven, Q8 og INCO – find din nærmeste her. Vi har nævnt det før, og vi nævner det lige igen. Drikkevarer fra DAN:SK er bløde, milde og runde i smagen og kan nydes ved enhver lejlighed. Hvis Lukas Graham kan lide dem, så tør vi godt at love, at du også kan lide dem.

 

Følg vores samarbejde med Lukas Graham

På vores Instagram og på Facebook kan du følge med i, hvad vi går og laver, og vi byder dig velkommen indenfor i vores pæne univers. Det er også her, du kan se, hvilke ting vi skal lave sammen med Lukas Graham. Stay tuned.