Har du smagt danskvand med alkohol?

Danskvand med alkohol er resultatet af de drikkevarer som DAN:SK producerer. Ja danskvand Danskvand med alkohol.

Nu tænker du sikkert, at det lyder en smule kedeligt? Men der må vi modbevise dig. Vores DAN:SK er nemlig blot et lettere alternativ, der passer perfekt til sociale arrangementer. Eller en solnedgang på stranden. Eller en aften i sommerhuset.

Ja de passer faktisk til alt. Men for at binde en sløjfe på hvor vi startede, så er det altså nu muligt at nyde lækre og forfriskende alkoholiske drikke til hyggelige sociale sammenkomster. 

Derudover er vores producerede drikkevarer: danskvand med alkohol, lavet uden den unødvendige sukker og tilsat med frugtjuice og naturlige smage.

Smag
Se vores drinks

Fordele ved danskvand med alkohol

Uden at lyde for pralende, må vi dog indrømme, at der endda er flere goder ved denne forfriskende drink bestående af danskvand og alkohol. Som vi har sagt det før, er det faktisk ret simpelt. Danskvand. Alkohol. Og naturlig smage. Faktisk er det så simpelt at der i 1 dåse er 4% alkohol og kun 100 kalorier. Du hørte helt rigtig. Kun 100 kalorier.

Vi mener selv, at vores danskvand med alkohol er ret lækker, men som ægte inkarnerede danskere, er vi som sagt ret ydmyge omkring det.

Drinks med danskvand
Udvalg fra RTD

Forfriskende drikkevarer tilgængelige i hele landet

Du kan finde vores forskellige varianter af danskvand med alkohol på både Sjælland, Fyn og i Du kan finde vores forskellige varianter af danskvand med alkohol på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Ja de er tilgængelige i hele landet, så der er ingen undskyldninger for at undvige. Find os i din lokale, MENY, Irma, 7-Eleven, alle Q8 tankstationer, INCO og mange flere steder.

Ydermere vil vi også opfordre dig til, at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ja nyhedsbreve kan være kedelige. Det lover vi, at vores ikke er. Tilmelder du dig, vil du modtage beskeder om forskellige events, playlister, nye produkter og meget mere. Og du vil helt bestemt gerne modtage vores playlister. Og de matcher vores produkter herligt. Så nyd en kold danskvand med alkohol og lyt til vores spillelister, der passer perfekt i baggrunden til diverse sociale arrangementer. Vil du vide mere?

Så kig med på vores Instagram.