Har du brug for nemme drinks?

Du skal holde fest. Men tiden er knap, og du mærker hvordan tidspresset kommer snigende og ånder dig i nakken. Derfor har du brug for nemme drinks, der kan lette presset på dine skuldre. Intet problem! Vi har svaret til dig: DAN:SK. Faktisk bliver det ikke nemmere at skaffe drinks.

Det eneste, du skal gøre er at købe dem. Vores drinks er nemlig færdiglavet, og så kommer de på dåse. Du skal blot sørge for isterninger. Ja masser af isterninger, kan man nogensinde få for mange af dem?

Findes der noget bedre end en iskold drink? Det tror vi ikke. Derfor får du også den bedste smagsoplevelse med vores danskvand med alkohol, hvis du nyder dem iskolde.

Server dem til festen og imponer dine gæster med vores nemme drinks, der fås i tre forskellige varianter. De er hver især helt unikke på både smag og udseende, og vi er ret sikre på, at de vil klæde din fest ret godt.

Smag
Drinks med danskvand
Udvalg fra RTD

Varierende lækre- og nemme drinks

De kommer i varianterne Hyben & Timian, en tør men frisk danskvand, der passer perfekt som en nem drink til forretten. Pære & Orangeblomst er varianten der sætter gang i festen. Den er frugtig, forfriskende og fuld af sommer og velsmag. Ribs & Ingefær er den sidste i rækken. Den er syrlig, men mild med smag af ribs og et lille spark af ingefær

Hvor finder jeg dem henne?

Det er selvfølgelig altid godt at vide, hvor man kan skaffe nemme drinks til festen, eller andre hyggelige begivenheder/sammenkomster, som man skal bruge lidt lækkert og læskende forfriskninger til. De nemme drinks DAN:SK forhandles på både Fyn, Sjælland og i Jylland. Produkterne kan findes i udvalgte MENY, Irma, 7-Eleven, Q8 tankstationer og INCO. For en mere specifik liste skal du klikke HER.

Der burde derfor altid være et sted i nærheden af dig, hvor du kan finde vores læskende nemme drinks, så det skal du ikke bekymre dig om.

Se vores drinks

En cykel fuld af DAN:SK

Står du og skal afholde en stor fødselsdagsfest eller anden festivitas, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har nemlig en meget fin cykel, hvis vi selv skal sige det. Denne cykel kan komme ud og stå i din have, fyldt op med kølige og nemme drinks. På den måde, skal du slet ikke tænke på drinks til dine gæster, da de blot kan forsørge sig selv fra denne cykel.

Vidste du i øvrigt at:

Vores nemme drinks DAN:SK bliver produceret i Danmark, hvor vi nøje udvikler og tilpasser vores produkter. De er skabt fordi vi gerne vil tilbyde lækre sukker og kalorielette drinks med alkohol, som et lettere alternativ. Vi udvikler DAN:SK med henblik på at skabe en forfriskende alkoholisk drik til hyggelige og sociale sammenhænge.