RTD Drink, nemmere bliver det ikke!

Aldrig før har det været nemmere, at holde en fest eller invitere gode venner på drinks. Med ready-to-drink drinks, er alt arbejdet allerede lavet for dig. Du læste korrekt. Alt arbejdet er lavet for dig. Tyg lidt på den. Det er ikke helt dumt. En RTD drink er nemlig en kort betegnelse for Ready To Drink. Det er altså drikkevarer, der sælges i tilberedt form helt klar til at drikke.

Smag
Velkomstdrink
Se vores drinks

RTD Drink fra DAN:SK

Kort sagt er DAN:SK altså RTD (Ready to drink). Det er den perfekte løsning til dig, der måske er sent ude med drikkevarer til opvarmningen fredag aften. Eller til dig der skal have drinks med på farten. Men vigtigst af alt, er det den allerbedste løsning til dig, der ikke mestrer at blande gode drinks selv. Nu skal du ikke længere frygte, at stå i sidste øjeblik og mixe velkomstdrinken, som du er bange for, at folk alligevel spytter ud i glasset, da du enten hældte for meget vodka i, eller glemte opblandingen til. Vores DAN:SK drinks er RTD drinks og de vil redde dig fra dette skrækscenarie.

Udvalg fra RTD

Forskellige varianter

Vores drinks er lækre, læskende og fuld af spændende smagsnuancer. Vælg netop den favorit, du mener vil gå godt i hånd med dit selskab og dine gæster. Vores RTD drinks kommer i tre varianter herunder; Ribs & Ingefær der er en læskende syrlig, men mild ribs smag med et lille kick af ingefær. Pære & Orangeblomst der er den frugtige og forfriskende, der ofte smager af én til. Til sidst har vi Hyben & Timian, hvilket er en kombination af en tør men frisk danskvand, der har et hint af timian.

 

Hov forresten, så behøver du jo faktisk ikke at vælge. Du kan selvfølgelig også bare tage dem alle sammen. Måske er der ikke kun én favorit? Alle tre drinks har nemlig hver deres helt egen og unikke smag. Derudover er det jo også altid fedt, at kunne byde sine gæster på lidt forskelligt at drikke og smage på.

RTD drinks valgt med omhu

Selvom vi er meget ydmyg omkring vores RTD drinks, kan vi vist roligt fortælle, at der er blevet kælet for detaljen. Ja, hvis vi alligevel skal prale en lille smule, så må vi indrømme, at vores DAN:SK er meget forfriskende. Og når ja, så er de jo også et lettere alternativ, der passer perfekt til sociale arrangementer. Men den havde du selvfølgelig allerede regnet ud. Hvis vi skal udpensle flere detaljer, kan vi afsløre, at der i én enkelt dåse er 4% alkohol, omkring 100 kalorier og naturlige smage.

Vi synes vores RTD drinks er rigtig gode. Men det er jo trods alt også os selv, der har lavet dem. Vi synes dog, at du skal prøve dem. For vi er helt sikre på, at du også vil kunne lide dem.