Hard seltzer til enhver anledning

Hard seltzers fra DAN:SK er forfriskende danskvand tilsat alkohol og rene råvarer. Simpelt, lækkert og lige til. Skal vi være helt ærlige, og det skal man jo helst, så egner de sig ret perfekt til de fleste anledninger.

Skal festen krydres med lidt ekstra, den til tider kedelige barnedåb, ja vi sagde det alle andre tænker, piftes op eller har du brug for lidt læskende til turen på stranden? Så er vores hard seltzers et ret godt bud på en forfriskende drink, der er lige til at tage med i tasken eller nyde til festen med alle vennerne.

Vores forfriskende danskvand med alkohol serveres i et simpelt klassisk og dansk design. Alt vores udvikling foregår i Danmark, ligesom vores læskende hard seltzers også tappes her. Og apropos Danmark, så er vi altså normalt ret ydmyge. Men hvis vi endelig skal prale lidt, så er vi ret stolte over, at DAN:SK er Danmarks første hard seltzer brand.

Smag
Velkomstdrink

Drinks med hver deres unikke karakter

Vores hard seltzers fås i tre smagsvarianter, der spænder over alt fra hyben og timian til pære og orangeblomst samt ribs og ingefær. De har hver deres unikke karakter og smag, og vi er ret sikre på, at du vil kunne lide dem. I hvert fald håber vi, at du har mod på at smage vores hard seltzers.   

Og så til den lidt mere kedelige del, som faktisk ikke er så kedelig igen. Vores hard seltzers indeholder 4% alkohol og naturlige ingredienser. Og så er de let drikkelige og lave på både kalorier og sukker. Med andre ord er vores hard seltzers et perfekt alternativ til øl, vin og sukkerrige cocktails.

Se vores drinks

Find os i dit lokale supermarked

Vi har sagt det før, men siger det gerne igen. Vores milde boblende danskvand med alkohol, der er blød og rund i smagen kan gå til enhver lejlighed. Har du lyst til at teste det af på egen krop, så synes vi, at du bør suse ned til din lokale Meny, Irma, 7-Eleven, Q8 tankstation eller INCO hvor vores hard seltzers pryder hylderne.

Skal vi være SoMe-venner?
Vil du lære os lidt bedre at kende? Så følg os på Instagram og Facebook, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lækre og ret pæne DAN:SK univers. Vi lover, at vi ikke spammer dit feed med en masse ligegyldigt content, men kun deler fede ting. Det samme gælder vores nyhedsbrev, som du nemt kan tilmelde dig lige her. Du kan allerede glæde dig til beskeder om events, nye produkter og fede playlister, og én ting er sikkert, vi lover, at det ikke bliver kedeligt