Skal du bruge firmagaver?

Sommeren trækker sine sidste strå, efteråret tager over, tiden går hurtig og pludseligblev det jul. Ja det kender vi vist alle. Følelsen af julestress og gaveræs. Man prøverat komme det i forkøbet hvert eneste år, men desværre når man det bare aldrig førsidste øjeblik.

Det samme gælder firmagaverne. Men nu skal det ske. Lad 2020 blive det første år, hvor du rent faktisk kommer dette i forkøbet. Skal din virksomhed give julegaver i år? Firmagaven er ofte svær at ramme plet med. Så står du og mangler ideer, så lad os inspirere dig og frygt ej. Vi kan nemlig hjælpe dig med at få styr på firmagaverne i god tid, og derved kan du undgå stressen.

Smag
Se vores drinks
Udvalg fra RTD

Et lettere alternativ

Hos DAN:SK har vi samlet en række forskellige firmagaver, der er ideelle til den perfekte firmajulegave. I sådan en gave vil du finde vores læskende produkter. Vores udvalg spænder over tre varianter; Hyben & Timian, Pære & Orangeblomst og Ribs & Ingefær. De kan peppe alle sociale sammenhænge en smule op, men også nydes i ro og mag.

Til de helt konkrete facts, kan vi tilføje at der i 1 dåse er 4 % alkohol og kun 100 kalorier. Det er noget de fleste som regel er ret glade for at læse, og faktisk er vi også ret stolte af det selv.

Vores produkter er designet ud fra et skandinavisk og nordisk minimalistisk design. Og ikke nok med det, så smager de også rigtig godt. Alt i alt så er det en god firmagave, fordi den er forfriskende og et lettere alternativ. Og så er det DAN:SK. Ja vores firmagave er, hvis vi selv skal sige det, faktisk en ret god gave.

Drinks med danskvand

Tilpassede firmagaver til enhver lejlighed

Du kan måske allerede mærke at overskuddet kommer snigende, ved tanken om, at du har fundet den helt rette firmagave til dine ansatte? Det er nemlig netop det, vi gerne vil. At mindske stressen og booste overskuddet. I julen skal der være plads til hyggen, og alle de andre juletraditioner der ellers følger med.

Vores firmagaver kommer i forskellige størrelser, om det så er firmagaven til den helt store pris, eller blot den lille nissegave. Ja vi kan hjælpe med det hele!Desuden er vores produkter et lækkert, friskt og kalorielet alternativ til de ellers til tider tunge julearrangementer.

Så forær vores DAN:SK dåser, der er fuld af frisk velsmag, så dine ansatte og deres nærmeste kan nyde et let alternativ, der pepper det hele en smule op. Vores firmagaver kan også sagtens benyttes resten af året, hvis der skal gives gaver i en anden anledning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den helt rette firmagave, der passer til netop din virksomhed.