Kickstart festen med en lækker velkomstdrink

Måske du kender det. Festen nærmer sig med hastige skridt og forventningens glæde stiger støt i takt med, at den store dag nærmer sig og velkomstdrinken skal forberedes. Inden få dage skal du se, om du kan bestå testen og holde å rets fest. Den fest, som alle taler om. Den fest, der de næste mange å r vil blive husket som noget helt særligt.

Planlægningen kører og du har styr på det meste. Maden er fastsat, drikkevarerne indkøbt, DJ’en i hus, gæstelisten lavet og invitationerne sendt. Du er egentlig lidt stolt af dine egne evner, og overvejer i et kort øjeblik, om du bør gøre dig en fremtidig karriere indenfor festplanlægning. Men så slå r det dig. Som lyn fra en klar himmel. Velkomstdrink. Du har glemt at overveje, hvilken velkomstdrink, du skal servere til dine gæster. Den drink, der kickstarter hele festen og som er med til at sætte standarden for resten af aftenen. Problemet er bare, at du ikke stod forrest i køen, da de vilde bartender skills blev uddelt. Heldigvis. For det er netop her, vi træder ind i billedet og kommer dig til undsætning med vores drink, der gør sig usandsynlig godt som velkomstdrink.

Smag
Velkomstdrink

En velkomstdrink ud over det sædvanlige

Vi er DAN:SK. Og vi er faktisk ret simple. Danskvand tilsat alkohol og naturlig smag. Det er os. Vi kan nydes til alle lejligheder og alle anledninger. Og nu er det ikke for at prale, vi er vel danskere, men vi er faktisk ret gode og også ret flotte. Altså, hvis vi da selv skal sige det. Faktisk så gode og flotte, at vi mener, at din fest vil blive intet mindre end fantastisk, hvis du starter aftenen med at servere DAN:SK som velkomstdrink.

For vi gør os ret godt til fest. Også til festival, på stranden, i sommerhuset og i hverdagen. Men særligt til fest. Byd dine gæster på en velkomstdrink lidt ud over det sædvanlige, og slip samtidig for kilovis af klistret og syntetisk sukkerlage på dine tænder. Vi har nemlig skabt en linje af drinks, der er lav i alkohol, sukker og kalorier. Et forfriskende og lidt lettere alternativ, der desuden er lavet på naturlige smage.

Se vores drinks

Find din favorit blandt vores tre varianter

Vi er ret passionerede omkring vores produkt. Og vi bruger og har brugt lang til på at udvikle og teste vores smagsvarianter. Nu er de her. Tre smagsvarianter, som vi er meget stolte af, og som vi selv synes smager ret skønt.

Om din velkomstdrink skal bestå af én smagsvariant, eller dine gæster frit kan vælge mellem vores tre varianter er op til festarrangøren, ja altså dig selvfølgelig. Vores tre varianter Hyben & Timian, Pære & Orangeblomst og Ribs & Ingefær er som vores tre babyer. Og dermed er det heller ikke muligt for os at udvælge en favorit. En ting er dog helt sikkert.

Din fest vil aldrig gå i glemmebogen med dig som festarrangør. Vi kan mærke det, du har det i dig. Og hvis du samtidig serverer DAN:SK som velkomstdrink er der ikke et øje tørt. Det bliver årets fest. Du er årets fest. Vi glæder os til at diske op med lækre velkomstdrinks til din fest. Og hvis tørsten melder sig senere på aftenen – det har den det jo med at gøre, så er vores drink også ret perfekt til at slukke tørsten med i de sene aften- og nattetimer.

Tørstig? Så dyk ned i vores udvalg eller find mere inspiration på vores Instagram.